Επιστροφές / Αλλαγές / Ακυρώσεις

ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΟΡΑ!

ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΔΟΥΣ/ΜΕΓΕΘΟΥΣ: Για αλλαγή με κάποιο άλλο είδος ή αντικατάσταση προϊόντος (π.χ. λόγω ελαττώματος), το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας επιστρέψετε το προϊόν μέσω Γενικής Ταχυδρομική ή Ελτα Κουριερεντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που κάνει η κούριερ την πρώτη προσπάθεια παράδοσης, στην αρχική του κατάσταση. Tα έξοδα αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη ( €3,20).*** Πριν την επιστροφή του προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα στοιχεία αποστολής του δέματος, μέσω της επίσημης σελίδας μας στο facebook https://www.facebook.com/wear1me/?fref=ts ή τηλεφωνικώς στο 6957945449.** Για πιο άμεση επικοινωνία στείλτε μας email στο info@wear-me.gr

*** Σε περίπτωση που ο παραλήπτης καθυστερήσει να λάβει το δέμα του παρά τις ενημερώσεις της κούριερ και θελήσει να κάνει επιστροφή προϊόντος ή αλλαγή δεν φέρουμε ευθύνη αν έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των 10 εργάσιμων ημερών. 

*** Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να κάνετε άμεση αλλαγή προϊόντος έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε ανοιχτό πιστωτικό υπόλοιπο για 2 μήνες από τη στιγμή που επιστρέφετε το δέμα σας. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του! Το τελικό ποσό που σας επιστρέφεται είναι η καθαρή αξία του προϊόντος μειωμένο κατά 4,60€ που κρατείται για τα έξοδα επιστροφής. Για αποστολές Κύπρου τα έξοδα επιστροφή του δέματος επιβαρύνουν τον καταναλωτή με χρέωση €15,00 όπως ορίζεται η αποστολή από την κούριερ.

Για λόγους υγιεινής, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές, σε προϊόντα όπως καλσόν, κάλτσες και εσώρουχα, παρά μόνο εφόσον το προϊόν αποδειχτεί ως ελαττωματικό.

*** Η κατάθεση του ποσού για την επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών για τις συνεργαζόμενες τράπεζες  ( ΑLPHA BANK & EUROBANK ) και εντός 5-10 εργάσιμων ημερών για τις υπόλοιπες τράπεζες .

Στα προϊόντα της κατηγορίας OUTLET, Προηγούμενης Σεζόν και στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, δεν πραγματοποιούνται επιστροφές, παρά μόνο σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε, αποδειχτεί ελαττωματικό. Αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο σε αλλαγή μεγέθους εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο και κατόπιν επικοινωνίας με το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. 

Παρακαλώ πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής προϊόντων.